Over ons

Hallo, wij zijn Barbara en Diana, 2 vrouwen van in de 30, met een wens om een eigen bedrijf te starten. Daarom zijn we begonnen met het opzetten van deze internetsite. Hierop kunt u alles vinden: sieraden maken, kralen, kralensetjes, lijm, scharen, prikmatten, ponsen, kaarten maken, knipvellen, karton, stickers, scrappen, scrapbook, vellum en schilderen, kwasten en verf.

Door het combineren van onze sterkste eigenschappen (Diana het creatieve en Barbara de administratieve kant) vormen wij een goed team. Wij hopen dat u dit ook zo zal ervaren.

We hebben gekozen voor de naam CREA-IDEE.NL, omdat we ook een aparte pagina hebben met nieuwe ideeen voor als u zelf even in een CREA DIP zit. Verder staan wij ook open voor nieuwe creatieve ideeen. Daarvoor kunt u een mail sturen naar diana@crea-idee.nl

Markt Andijk

Dit is een foto van onze eerste workshop. U ziet hier de deelnemers, die bezig zijn een kaart te maken met een zelfgekozen patroon. Iedereen is zeer geconcentreerd aan het werk. Hier en daar worden er aanwijzingen gegeven hoe je het beste verder kan.

workshop

Hier ziet u hoe een kaart wordt waarvan de roosjes gemaakt zijn van lint.  De rest van het patroon is zelf geborduurd.

Kaart met 3 Roosjes         Kaart met 3 roosjes


 

Terug
Copyright © 2003-2007 Zen Cart. Powered by Zen Cart