Welkom bij BarDia CREA-IDEE.NL!

Iedereen heeft in deze tijd last van de recessie. Omdat ook†wij graag willen† blijven voortbestaan, vragen wij u begrip voor het feit dat wij bij de eerste bestelling de betaling vooraf willen ontvangen. Als dit niet gebeurt, dan sturen wij de bestelling ook niet naar u†toe.


Wij zijn nu ook te vinden op facebook: Crea-idee BarDia.

Er zijn weer verschillende nieuwe artikelen toegevoegd waaronder de nieuwe pakketjes en stickers van Dot & Do en Hobbydots. Kijkt u bij 'nieuwe artikelen'.


Nieuw
hebben wij nu MOZAŌEK. Leuke pakketten voor mensen die met deze hobby willen beginnen en het nog nooit gedaan hebben. Bij elk pakket zit een werkbeschrijving en een foto van het uiteindelijke resultaat.

Om nieuwe ideeŽn op te doen,†geven wij regelmatig een WORKSHOP.†Onder het genot van een kopje koffie, iets lekkers en een gezellig praatje, maken wij een leuke kaart. De duur van een workshop is ongeveer 2 uur en de kosten zijn E 10,- inclusief materialen.

*borduren met lint.†U kunt dan een bloemenkaart maken met†geborduurde blaadjes van garen en†zelfgemaakte roosjes van organza lint. U kunt kiezen uit verschillende voorbeelden.†Ook zijn hier samengestelde pakketjes te koop waar alles in zit wat u nodig heeft voor zo'n mooie kaart.††

Onderstaande kaarten zijn gemaakt door deelenemers van onze workshop. Meer foto's kunt u zien bij Over Ons.††††††

*decoratieballen maken. Deze ballen zijn leuk†om bijvoorbeeld voor een raam te hangen. Dit zijn plastic ballen van 8 cm, die u geheel of gedeeltelijk, als halve bal†(door middel van een separateur) kunt bewerken met 3-d plaatjes. Ook leuk om cadeau†te geven, bijvoorbeeld voor een geboorte met daarin een toepasselijk plaatje en†een klein cadeautje.†U kunt zich via de mail opgeven (bij contactgegevens), eventueel een voorkeursdag aangeven en ook vermelden welk hobbymateriaal u zelf heeft (snijblad, schaartje, pincet, etc.). Er is plaats voor 8 deelnemers, dus geeft u zich snel op, via contact.†††

Verder†vindt u bij ons: sieraden†maken,†kralen, kralensetjes, lijm, scharen, prikmatten, ponsen, kaarten maken, knipvellen, karton, stickers, scrappen, scrapbook, vellum†en†schilderen, kwasten en verf.

We willen op onze site zo veel mogelijk blijven inspelen op de trends op het creatieve vlak en het gemak om bij ons te bestellen. Als er een produkt is dat u graag wilt aanschaffen, maar u kunt het niet vinden op onze site, dan kunt u een mail sturen naar bestel@crea-idee.nl en zorgen wij, indien mogelijk, dat u het alsnog bij ons kunt bestellen.

CREA-IDEE.NL biedt verder de volgende voordelen:

* Onze site is eenvoudig in gebruik.

* De prijzen zijn inclusief BTW.

* U kunt uw bestelling ook naar een ander adres versturen (cadeau!).

* Indien gewenst kunt u uw bestelling ook afhalen.

* Er geldt geen minimum afname.

 

Copyright © 2003-2007 Zen Cart. Powered by Zen Cart